Goa 2007

Vi var i Goa i 14 dage i november og december 2007. Her er nogle billeder fra turen.


Skøn pool på hotellet.
Hellige køer på stranden. Vi boede lige ved Baga Beach - på Colonia Santa Maria hotellet.
De mange "beach shacks" tilbyder gratis liggestole og parasoller mod at man køber sine drikkevarer hos dem. Som regel blev vi hængende og spiste frokost - og en hel formiddag med vand, 2x friskpresset juice og en øl samt frokost til 4 personer incl. drikkevarer til frokosten løb som regel op i ca. 50 kr.
Om morgenen kommer fiskerne ind ved nordenden af Baga Beach og gennemgår dagens fangst. Det er sjovt at se på hvad de har fanget og måske skal vi have en af fiskene til aftensmad!
Ved lavvande kunne man finde masser af eremit-krebs, som låner andre snegles hus. Man kunne også se masser af søstjerner.
Hippie market på Anjuna Beach sejlede vi til om onsdagen. Markedet var nu ikke så forskelligt fra hvad vi normalt kunne købe der hvor vi boede.
På gaden smagte vi på friskpresset sukkerrør med lime - Emilie sidder trygt og godt på afstand fra de kraftigt "dikke-dikkende" indere - samtidigt med at hun kan følge med. Hun faldt flere gange i søvn i bærestolen.
På delfin-udsigtstur med vores danske venner fra hotellet: Tyge og Tine og deres to børn Amanda og Christian. At se vores danske unger lege på stranden med Christian og Amanda var ren Benetton-reklame - og de indiske turister kunne ikke regne ud hvad det var et sprog de to mørke unger talte på :-)
På udflugt til vandfald gik vi gennem junglen og så mange aber som tiggede bananer og andet godt fra turisterne. Der var 45 minutters heftig kørsel i firehjulstrækker inden vandreturen på 20 min. startede.
Efter besøget ved vandfaldet blev vi kørt ud til en krydderiplantage. Her var en af attraktionerne at man kunne ride en tur på en elefant. Det var en meget kort tur på nogle få minutter, men elefanten var godt nok stor og man skulle gå hurtigt for at følge med den selvom det så ud som om den gik langsomt.
Underholdning på hotellet med traditionel indisk sang, dans og akrobatik