Klatring på Kalymnos 2005

Her er nogle billeder fra klatring på Kalymnos i juni 2005. Jeg var derned med Mette og Albert, og klatrede med Mortens Overgaard, Lotte Olsen, Bo Åxman og Frøen.


Mette og Albert på stranden i Massouri - Kastelli er den lille klippeknold, som stikker frem som en halvø lige fremme. Grande Grotta kan ses højt over byen til højre i billedet.
Sektor Arhi, hvor jeg her on sighter Thetis (6b), som er let overhængende og går på en i didre mellem væggen og en stor tufa, som ses til højre i billedet.En anden rute i sektoren Arhi, hvor jeg onsightede 6 ruter.
Samme rute i sektoren Arhi. Her prøvede jeg også ruten Kastor (6c+), som jeg lavede i topreb i andet forsøg... Den burde jeg kunne føre ved lejlighed.
Klatringen overalt på Kalymnos er velsikret med nye bolte og de sidder passende tæt. Ankre er betryggende og oftest med stålkarabin i toppen, lige til at klippe i. Klippen - især slabruter - er meget skarp, så det er hårdt mod hænderne. Samtidigt er klatrestederne - ihvertfald i juni, hvor vi var der - mindre overrendte end andre klatresteder, fx Thailand. Så det kan varmt anbefales at tage til Kalymnos.
Jeg fører Damokles eller Piccolo Diavolo (6a) rute på Kastelli.
Mere fra samme 6a rute på Kastelli.
... og endnu mere.
Dagen efter gik turen til Belgian Chocolate, hvor jeg mener dette billede er fra. Ialt førte jeg 8 ruter på en formiddag (de var mellem 5a og 6a).


Billedet viser sektoren Odyssey. Senere på ferien klatrede jeg sammen med de andre ved Dodoni og på Odyssey. Odyssey er et fantastisk sted, hvor jeg desværre ikke kunne være mere end 1,5 time. Men jeg fik dog klatret en 6a og en 6a+ rute, og jeg fik toprebet Calipso (7a) med et hæng. Den burde jeg kunne redpointe næste gang :-)